Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Utorak 25.02.2014.
17:20
Beta A
Rusija treba da se ponaša kao dobar sused prema Ukrajini i omogući da ta zemlja ide napred na način koji odabere posle tromesečnih nemira i sukoba, izjavila je danas visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton. Danas se oglasio i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov koji je rekao da pred Ukrajinu ne treba postavlajti zahtev ili-ili.
Utorak 25.02.2014.18:10
Neka Ukrajina izabere evropsku stranu. Bežite od Rusa pre nego što vam donesu novi Holodomor. Rusi ne vode računa ni o sopstvenom naroda a kamoli o tuđem.
Utorak 25.02.2014.18:35
Brate moj putuj ti u EU prosto ti bilo.MI na balkanu smo uvjek bili u Evropi barem koliko ja poznajem geografiju. A ti sad malo pogledaj sadasnju EU i pogledaj koje zemlje fale ta to bude ona karta kad je Fasisticka Njemacka drzala skoro celu EVropu. E sad ti oces zapad neko oce Istok i majku Rusiju. Ja mislim da je najpostenije da se sto se tice Balkanskih zemalja i za EU i Nato raspise referendum pa sta narod odluci. A ne da ti nekog gonis da se okrece EU.Razmisli malo kakva je demokratija ako neko prisili 50% Ukrajinaca koima je bliza Rusija jer su pravoslavci. Zasto oni ne mogu da se ocijepe kao KOsovo.ZAsto Republika Srpska ne moze da se ocijepi. DJE TU DEMOKTATIJA TVOJE VELIKE AMERIKE
Utorak 25.02.2014.22:32
Где да беже? Искрено те питам, зашто мислиш да им је боље да побегну према онима који су током ДС рата држали тзв ''House of Dolls''(Куће лутака). У логорима на фронту постојале су ''Куће лутака'', где су десетине хиљада жена из Европе претворене у ''фелдхуре'' и коришћене за пражњење наци војника пре одласка на фронт. О болести тог ''система'' не треба трошити речи, а назив ''фашизам'' је врло благ појам за највећу мрљу на савести човечанства http://www.spiegel.de/international/nazi-sex-slaves-new-exhibition-documents-forced-prostitution-in-concentration-camps-a-459704.html http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Dolls http://www.goodreads.com/book/show/771394.The_House_of_Dolls
Utorak 25.02.2014.20:08
Ona je sotona a to ti je đavolje djete, đavolji šegrt upropasti đavola i najviše ga zezne, pročitaj bajku đavolji šegrt. sotone nisu ispoštovale dogovor a sad ponovo dolaze sa novim zahtjevom. sotone podržavaju svoju marionetu.
Utorak 25.02.2014.20:33
Tacno, pa je i taj sto je pravio "dogovor" trebalo to da ima na umu. Sa sotonama se nikakvi dogovori ne prave, nego se odlucno i beskompromisno primenjuje vazeci ustav i zakon u drzavi. Pogotovo kada za to imas sva ovlascenja legalnog i na demokratski nacin izabranog predsednika jedne drzave.
Utorak 25.02.2014.19:02
Evropska unija ne zna sta ce sama sa sobom,Grcka bankrotirala,Francuska,Spanija,Italija i Portugal na ivici,svi ostali sem Nemacke u budzetskom deficitu,i sada im treba 20 miliona Ukrajinaca naklonjeni zapadu na grbaci koji nemaju sta da jedu osim DEMOKRATIJE.
Utorak 25.02.2014.20:43
Evropska unija je fantazmagoricna opsena. Naravno da vecina tog osiromasenog i besposlenog naroda ne zna sta ce sa sobom. Radi se o tome da hegemoni koji sa pozicija Novog poretka i globalistickog korporativnog profita odlucuju o svemu, itekako imaju interesa sa Ukrajinom i veoma dobro ZNAJU sta ce sa njom. Od jeftine radne snage i potpuno obespravljene mase radnika i seljastva, do ogromnih resursa o kojima Ukrajinci svakako vise nece odlucivati... itd. ima tu dosta toga, inace ne bi tolike pare ulagali u ovakve nazovi "revolucije" koje su teatar "demokratije".
Utorak 25.02.2014.20:25
O falim te Boze...konacno im je odzvonilo.Ruski tenkovi su vec na ulicama Sevastopolja...sledece sedmice najdalje u Ukrajinu ulazi ruska vojska. http://www.kurir-info.rs/putin-besan-rusija-salje-vojsku-sledece-nedelje-u-ukrajinu-clanak-1245805 Pa da...nije Putin picousta nakaza da duva svakoj nakazi koja otkopca slic samo da bi zadrzao fotelju...pusta mu ostala dabogda.AMIN!!!!!!!!!!
Utorak 25.02.2014.21:04
Jao jao, Ljubi je tetka!!! E: Pa dobro li si, dal te tepase ? T: Ma nisu al ti pricaj da su me tepali da ih kompromitujemo pa da prica celi svet kako su barabe oni i ovi Rusi seljaci sto ne znaju sta je zapad. E: Ne sekiraj se, pa ce tetka da te turi da budes predsednik, macke gi izele. T: Takoj tetke, pa da udjemo u Evropu a oni nek ostanu napolje, mi cemo si sa bracu Albanci, i sa s ustase, toj su nasi, o oni neka crknu... I tako....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)